Akční kampaně našeho e-shopu DobreElektro.cz
212 243 722
Po - Pá 9:00 - 17:00

Články o praní

Inovované myčky Beko s vylepšeným vnitřkem: Co všechno umí?

Pokrok v technologiích vám umožňuje zjednodušovat si nudné každodenní činnosti. Myčky nádobí v tomto drží prim. Společnost BEKO, známá svými inovativními a spolehlivými spotřebiči, přináší právě teď na trh novou řadu myček s vylepšeným vnitřkem a pokročilými funkcemi. V tomto článku se proto zaměříme na představení několika vybraných modelů nových myček BEKO, na technologie, které je pohánějí, a na benefity, které nabízejí vám, svým uživatelům.

Přečíst článek

Beko Beyond nabízí chytré pomocníky i do vaší kuchyně

Oblíbený výrobce spotřebičů Beko nyní představuje novou řadu výrobků pod názvem Beyond. Co všechno tato produktová řada ukrývá a v čem je inovativní? Pojďme se jí společně podívat na zoubek.

Přečíst článek

Na zahradě jako v Karibiku aneb proč si pořídit vlastní zahradní bazén

Vlastní zahradní bazén může být skvělým doplňkem na vaší zahradě. Užijí si v něm malí i velcí. A letošní léto si konečně pořádně vychutnáte. Proč se vyplatí si jej pořídit? Proč byste si měli ještě dnes objednat svůj zahradní bazén? A jak si jej správně vybrat?

Přečíst článek

Zahradní trampolíny: Pořiďte si netradiční zábavu na svou zahradu nebo terasu

Chcete si zpříjemnit pobyt na zahradě? Pořiďte si trampolínu! Je lehce instalovatelná a jistě ji hojně využijete. Skákání na trampolíně milují hlavně děti. A můžete si zkoušet různé triky a přemety.

Přečíst článek

SodaStream: Novinky a jak jej správně vybrat

SodaStream je praktickým domácím výrobníkem perlivé vody. Jak se zorientovat mezi jednotlivými sériemi? Jaké jsou aktuální žhavé novinky? A podle čeho si SodaStream správně vybrat do každé domácnosti? Začtěte se do následujících řádků a vše se dozvíte.

Přečíst článek

Pozor! Mění se energetické třídy domácích spotřebičů!

Energetická třída je pro spotřebitele u spotřebičů velmi důležitým ukazatelem. Od března 2021 však nastanou v tomto směru citelné změny. Na co by si spotřebitelé měli dát pozor a proč? Co všechno se změní? A jak vás to při výběru konkrétních spotřebičů ovlivní? Na to si odpovíme právě zde.

Přečíst článek

Pečujte o své oblečení při každém sušení

Stalo se vám někdy, že se do várky oblečení připletl kousek, který jste mohli po vysušení v sušičce rovnou vyhodit? Třeba svetr, který se vytahal, nebo jemná halenka, která se srazila. A aby toho nebylo málo, většinou se jedná o nejoblíbenější kousek. Určitě to zažil každý. Ale co kdybyste měli sušičku, u které to bude jedno? Do které byste mohli dát cokoliv a nikdy by se s daným kouskem nic nestalo?

Přečíst článek

BEKO Pet program: Šetrná péče o vaše prádlo

Domácí mazlíčci jsou naše radost. Zlepšují nám náladu, uklidňují duši, vytváří volnočasový program. Jsou součástí naší rodiny. Pokud nějakého takového domácího mazlíka máte, určitě víte, že spolu s radostmi přináší i trochu více práce. Péčí o vaše zvířátko počínaje a péčí o vaše oblečení konče. Snad totiž každé chlupaté zvíře na světě jednou za čas líná. To potom je oblečení samý chlup. Jak se šetrně, ale zároveň účinně zbavit těchto nežádoucích „doplňků”? To vám prozradíme v tomto článku.

Přečíst článek

Doporučené ze všech