Akční kampaně našeho e-shopu DobreElektro.cz
212 243 722
Po - Pá 9:00 - 17:00

Články o pečení

Jak správně skladovat potraviny v mrazáku a v lednici

Správné skladování je klíčem k udržení čerstvosti veškerých potravin v lednici či mrazáku. Jaké zásady se vyplatí dodržovat?

Přečíst článek

Rychlík mezi myčkami: Myčka Beko BDFN26430X umyje a usuší 14 sad nádobí do 58 minut!

Společnost BEKO přišla na kreativní způsob, jak vám ušetřit čas a peníze. Model myčky Beko BDFN26430X vám otevírá možnost extrémně rychle umytého nádobí. Myčka je prostorná a díky automatickému otevření dveří po skončení mycího cyklu máte jistotu rychlejšího usušení nádobí, které díky tomu můžete dříve uklidit. Jakými funkcemi se tato myčka nádobí pyšní a v čem je tak výjimečná? Pojďme se na to podívat.

Přečíst článek

Inovované myčky Beko s vylepšeným vnitřkem: Co všechno umí?

Pokrok v technologiích vám umožňuje zjednodušovat si nudné každodenní činnosti. Myčky nádobí v tomto drží prim. Společnost BEKO, známá svými inovativními a spolehlivými spotřebiči, přináší právě teď na trh novou řadu myček s vylepšeným vnitřkem a pokročilými funkcemi. V tomto článku se proto zaměříme na představení několika vybraných modelů nových myček BEKO, na technologie, které je pohánějí, a na benefity, které nabízejí vám, svým uživatelům.

Přečíst článek

Jak správně prát plavky a sportovní vybavení?

Pokud chcete, aby vám plavky nebo sportovní oblečení vydrželo v kvalitním stavu co nejdéle, je potřeba mu věnovat speciální péči. A to především při praní a následném sušení. Nemůžete ho jen tak hodit do pračky a modlit se v nejlepší výsledek. Věděli jste třeba, že aviváž či vysoká prací teplota můžou zkrátit životnost vašeho sportovního oblečení?

Přečíst článek

5 tipů, jak správně vybrat ledničku

Stojíte před výběrem nové lednice do své kuchyně? Nevíte, na co se při výběru zaměřit? V následujících řádcích se společně podíváme na praktické tipy a postupy, jak si pořídit perfektní ledničku, která bude splňovat všechny vaše požadavky. Je důležité si uvědomit, že lednička není pouze o vzhledu a rozměrech, ale také o celé řadě dalších důležitých vlastností.

Přečíst článek

Nová generace praček Philco pro jednodušší praní

Značka Philco patří ke známým a velice oblíbeným výrobcům domácích spotřebičů. Jak vám mohou ulehčit život konkrétně pračky značky Philco? Na jaké pračky byste se měli mrknout? A jaké pračky u nás najdete? Pojďme se na to podívat.

Přečíst článek

Kombinované lednice Amica: Bez námrazy, bez odmrazování a s dlouhou životností!

Jsou mezi spotřebiteli jednoznačně nejvíce populárním řešením. Kombinované chladničky. Nejen chlazení, ale i mrazení - ideální kombinace do jakékoliv domácnosti. Jenže, není chladnička jako chladnička. Který model byste si měli vybrat? Jaká kombinovaná lednice značky Amica stojí za vaši pozornost?

Přečíst článek

Odhoďte houbičku: Myjte nádobí jako profesionál s myčkami Beko

Myčky nádobí jsou neocenitelnými pomocníky. V každé domácnosti dokáží výrazně usnadnit život. Jejich používání šetří čas, námahu, ale i energie. Čím vším moderní spotřebiče vynikají? Vzali jsme si na mušku myčky značky BEKO.

Přečíst článek

Lednice Beko: Vše, co potřebujete pro skladování potravin

Vybíráte novou chladničku či mrazák? Pomoci vám může náš přehled nových spotřebičů značky Beko. Čím jednotlivé modely vynikají?

Přečíst článek

BEKO představuje své nejchytřejší pračky

Značka BEKO představuje lídra na trhu domácích spotřebičů. V roce 2023 na trh uvádí své dosud nejchytřejší modely. Pračky BEKO se tak stávají skutečně neocenitelným pomocníkem v domácnosti. Konkrétně se jedná o:

Přečíst článek

Luxusní vestavné spotřebiče Haier na Vánoce – od vaření k zážitku

Vánoce se blíží a tak řada lidí už nyní shání inspiraci pro obdarování svých bližních. Patříte mezi ně? Pak jste tady naprosto správně! Čím můžete obdarovat své nejbližší? A co zaručeně vyčaruje vašim bližním úsměv na tváři?

Přečíst článek

Myčky nádobí: Skvělý pomocník, jehož slabinou je doba mycích programů

Myčka nádobí je úžasný pomocník, který má řadu výhod. Ale musíte se s jeho pořízením připravit i na některá úskalí. Na co byste si měli dávat pozor u mycích programů? Jaká je délka mycích programů? A proč některé trvají tak dlouho?

Přečíst článek

Pračka, která má páru - To je technologie SteamCure Beko

Pračky Beko jsou vybaveny celou řadou inovativních funkcí. Jednou z nich je i SteamCure. K čemu slouží a jaké výhody nabízí? Jak funguje? A proč už nikdy žádnou jinou funkci chtít nebudete?

Přečíst článek

Beko Beyond nabízí chytré pomocníky i do vaší kuchyně

Oblíbený výrobce spotřebičů Beko nyní představuje novou řadu výrobků pod názvem Beyond. Co všechno tato produktová řada ukrývá a v čem je inovativní? Pojďme se jí společně podívat na zoubek.

Přečíst článek

Varné desky BEKO: Umí víc než uvařit

Současné moderní varné desky jsou přístroji, které umí mnohem více než jen připravit jídlo. Disponují totiž celou řadou užitečných funkcí. Jaké nejzajímavější prvky najdete v segmentu značky Beko? Pojďme se na to společně podívat!

Přečíst článek

Na zahradě jako v Karibiku aneb proč si pořídit vlastní zahradní bazén

Vlastní zahradní bazén může být skvělým doplňkem na vaší zahradě. Užijí si v něm malí i velcí. A letošní léto si konečně pořádně vychutnáte. Proč se vyplatí si jej pořídit? Proč byste si měli ještě dnes objednat svůj zahradní bazén? A jak si jej správně vybrat?

Přečíst článek

Lednice BEKO: Sklízejte čerstvou zeleninu a ovoce z lednice díky technologii HarvestFresh

Čerstvá zelenina i ovoce jsou skvělým zdrojem vitamínů. Měli bychom se tak snažit je konzumovat co nejčastěji. Ovšem udržovat tyto potraviny čerstvé není vůbec jednoduché. V čem vám pomůže lednice BEKO s technologií HarvestFresh? U nás to zjistíte.

Přečíst článek

Kombinované chladničky vás překvapí pokročilými funkcemi i prostorovými možnostmi

Lednička je jedním z nejdůležitějších spotřebičů, které máme doma. Stále se nejvíce používají chladničky kombinované, které mají kromě chladící části i mrazák. Co byste měli zohlednit při výběru takové lednice? A jaké funkce vám dnes mohou tyto kombinované chladničky nabídnout? Na to jsme se zaměřili právě zde.

Přečíst článek

Dejte sbohem špinavému nádobí díky myčkám Beko

Myčky značky Beko patří mezi spotřebiteli ke zvláště oblíbeným. Vynikají totiž řadou užitečných funkcí. Co nabízejí? A jaké funkce si zaslouží vaši pozornost?

Přečíst článek

Každá pračka prádlo vypere: V čem se tedy liší a proč jsou ceny tak rozdílné?

Pračka vždy splní primární požadovanou funkci, tedy že vypere prádlo. Při nákupu nové pračky však můžete narazit na značné cenové rozdíly mezi jednotlivými modely. Proč a v čem se od sebe současné pračky vlastně liší? A proč jsou ceny praček tak rozdílné?

Přečíst článek

Candy Smart Touch – inteligentní spotřebiče ovládané mobilem

Sníte o domácnosti, ve které se nebudete muset s ničím namáhat a všechno se udělá „samo“? Moderní technologie pokročily ohromným skokem dopředu a dnes již můžete prakticky všechna svá zařízení a spotřebiče ve svém bytě či domě ovládat pomocí chytrého telefonu. Jak? Jak to funguje? A co všechno vám to přináší?

Přečíst článek

TOP 5 chytrých ledniček s moderními technologiemi

Moderní chytré ledničky disponují širokou škálou velmi zajímavých funkcí. Které to jsou? Podle čeho moderní lednice vybírat? A co všechno současné spotřebiče umí? To se dozvíte právě tady a teď. Pohodlně se usaďte, začínáme.

Přečíst článek

Z historie a současnosti značky Gorenje

Gorenje je původem slovinská společnost, která se zaměřuje na výrobu elektroniky. Jaká je její historie? Které druhy zboží naleznete v jejím sortimentu? A na co se u ní můžete těšit na našem e-shopu? To vše se dozvíte v tomto článku.

Přečíst článek

Výrobce moderních spotřebičů Hoover

Moderní spotřebiče Hoover patří mezi značky, které jsou jednoduše zárukou nejvyšší kvality. Tento výrobce produkuje zboží prémiové kvality, a to především v oblasti vysávání, praní a sušení, úpravy vzduchu, čištění, vaření a chlazení. Firma s dlouholetou tradicí klade důraz na zajištění co největší spokojenosti svých zákazníků prostřednictvím jedinečně spolehlivých spotřebičů s dlouhou životností.

Přečíst článek

Gurmáni pečou v páře

Získat co nejchutnější pokrm - cíl nás všech, co trávíme hodiny a hodiny v kuchyni. Milovníci dobrého jídla právě kvůli tomu propadli v posledních letech pečení v páře. Příprava v páře totiž ponechává jídlům jejich typickou barvu a chuť. Navíc je to jeden z nejzdravějších způsobů vaření. Jak vlastně samotné pečení v páře funguje?

Přečíst článek

Doporučené ze všech