Akční kampaně našeho e-shopu DobreElektro.cz
212 243 722
Po - Pá 9:00 - 17:00

Články o technologiích

Jak správně skladovat potraviny v mrazáku a v lednici

Správné skladování je klíčem k udržení čerstvosti veškerých potravin v lednici či mrazáku. Jaké zásady se vyplatí dodržovat?

Přečíst článek

Rychlík mezi myčkami: Myčka Beko BDFN26430X umyje a usuší 14 sad nádobí do 58 minut!

Společnost BEKO přišla na kreativní způsob, jak vám ušetřit čas a peníze. Model myčky Beko BDFN26430X vám otevírá možnost extrémně rychle umytého nádobí. Myčka je prostorná a díky automatickému otevření dveří po skončení mycího cyklu máte jistotu rychlejšího usušení nádobí, které díky tomu můžete dříve uklidit. Jakými funkcemi se tato myčka nádobí pyšní a v čem je tak výjimečná? Pojďme se na to podívat.

Přečíst článek

7 nejlepších zajímavostí o sušičkách prádla

Nový rok, nová předsevzetí, nové spotřebiče. Chcete letos ušetřit čas, peníze a energii na neoblíbených domácích činnostech? Chcete věnovat více pozornosti svým blízkým, rodině, práci nebo koníčkům? Pořiďte si letos novou sušičku prádla. Zde vám přinášíme 7 nejlepších zajímavostí o sušičkách, které vás přesvědčí, že sušička prádla bude letos to nejlepší, co si můžete pořídit.

Přečíst článek

Vánoční cukroví: Moderní trouby dovedou vaše kulinářské umění k dokonalosti

Linecké, rohlíčky, včelí úly, kokosové kuličky, perníčky, pusinky… Opět se chystáte na vrchol své pekařské sezóny? Plánujete letos upéct 5, 9, nebo dokonce 13 druhů cukroví? A chcete, aby se všechny povedly na jedničku? Pak se ještě před pečením vybavte novou moderní troubou.

Přečíst článek

Sušička prádla a co do ní nepatří: Důležitá pravidla pro péči o oblečení

Byla to láska na první pohled. Už si život bez ní nedokážete představit. Prádlo už jste nevěšeli ani nepamatujete. Sušička prádla. Dokonalý pomocník v domácnosti. Jaké kousky byste v ní ale nikdy neměli sušit? Co do ní rozhodně nepatří? A jaké sušičky nabízí tu nejjemnější péči o vaše oblečení?

Přečíst článek

Vaříme, pečeme, sušíme a zavařujeme v troubě

Když se řekne „trouba”, a teď nemyslíme hloupého člověka, většině lidem se vybaví nejrůznější pečené pochoutky - od dortů a dezertů až po masové pečínky. To už ale zdaleka není vše, co si v troubě můžete připravit. Když pomineme, že si do trouby můžete odkládat nějaké své věci, jako slavná seriálová postava, pak můžete v troubě vařit, sušit nebo dokonce i zavařovat. Jak na to?

Přečíst článek

Inovované myčky Beko s vylepšeným vnitřkem: Co všechno umí?

Pokrok v technologiích vám umožňuje zjednodušovat si nudné každodenní činnosti. Myčky nádobí v tomto drží prim. Společnost BEKO, známá svými inovativními a spolehlivými spotřebiči, přináší právě teď na trh novou řadu myček s vylepšeným vnitřkem a pokročilými funkcemi. V tomto článku se proto zaměříme na představení několika vybraných modelů nových myček BEKO, na technologie, které je pohánějí, a na benefity, které nabízejí vám, svým uživatelům.

Přečíst článek

Nová generace praček Philco pro jednodušší praní

Značka Philco patří ke známým a velice oblíbeným výrobcům domácích spotřebičů. Jak vám mohou ulehčit život konkrétně pračky značky Philco? Na jaké pračky byste se měli mrknout? A jaké pračky u nás najdete? Pojďme se na to podívat.

Přečíst článek

Kombinované lednice Amica: Bez námrazy, bez odmrazování a s dlouhou životností!

Jsou mezi spotřebiteli jednoznačně nejvíce populárním řešením. Kombinované chladničky. Nejen chlazení, ale i mrazení - ideální kombinace do jakékoliv domácnosti. Jenže, není chladnička jako chladnička. Který model byste si měli vybrat? Jaká kombinovaná lednice značky Amica stojí za vaši pozornost?

Přečíst článek

Odhoďte houbičku: Myjte nádobí jako profesionál s myčkami Beko

Myčky nádobí jsou neocenitelnými pomocníky. V každé domácnosti dokáží výrazně usnadnit život. Jejich používání šetří čas, námahu, ale i energie. Čím vším moderní spotřebiče vynikají? Vzali jsme si na mušku myčky značky BEKO.

Přečíst článek

Lednice Beko: Vše, co potřebujete pro skladování potravin

Vybíráte novou chladničku či mrazák? Pomoci vám může náš přehled nových spotřebičů značky Beko. Čím jednotlivé modely vynikají?

Přečíst článek

BEKO představuje své nejchytřejší pračky

Značka BEKO představuje lídra na trhu domácích spotřebičů. V roce 2023 na trh uvádí své dosud nejchytřejší modely. Pračky BEKO se tak stávají skutečně neocenitelným pomocníkem v domácnosti. Konkrétně se jedná o:

Přečíst článek

Myčky nádobí: Skvělý pomocník, jehož slabinou je doba mycích programů

Myčka nádobí je úžasný pomocník, který má řadu výhod. Ale musíte se s jeho pořízením připravit i na některá úskalí. Na co byste si měli dávat pozor u mycích programů? Jaká je délka mycích programů? A proč některé trvají tak dlouho?

Přečíst článek

Pračka, která má páru - To je technologie SteamCure Beko

Pračky Beko jsou vybaveny celou řadou inovativních funkcí. Jednou z nich je i SteamCure. K čemu slouží a jaké výhody nabízí? Jak funguje? A proč už nikdy žádnou jinou funkci chtít nebudete?

Přečíst článek

Beko Beyond nabízí chytré pomocníky i do vaší kuchyně

Oblíbený výrobce spotřebičů Beko nyní představuje novou řadu výrobků pod názvem Beyond. Co všechno tato produktová řada ukrývá a v čem je inovativní? Pojďme se jí společně podívat na zoubek.

Přečíst článek

Varné desky BEKO: Umí víc než uvařit

Současné moderní varné desky jsou přístroji, které umí mnohem více než jen připravit jídlo. Disponují totiž celou řadou užitečných funkcí. Jaké nejzajímavější prvky najdete v segmentu značky Beko? Pojďme se na to společně podívat!

Přečíst článek

Lednice BEKO: Sklízejte čerstvou zeleninu a ovoce z lednice díky technologii HarvestFresh

Čerstvá zelenina i ovoce jsou skvělým zdrojem vitamínů. Měli bychom se tak snažit je konzumovat co nejčastěji. Ovšem udržovat tyto potraviny čerstvé není vůbec jednoduché. V čem vám pomůže lednice BEKO s technologií HarvestFresh? U nás to zjistíte.

Přečíst článek

Kombinované chladničky vás překvapí pokročilými funkcemi i prostorovými možnostmi

Lednička je jedním z nejdůležitějších spotřebičů, které máme doma. Stále se nejvíce používají chladničky kombinované, které mají kromě chladící části i mrazák. Co byste měli zohlednit při výběru takové lednice? A jaké funkce vám dnes mohou tyto kombinované chladničky nabídnout? Na to jsme se zaměřili právě zde.

Přečíst článek

Dejte sbohem špinavému nádobí díky myčkám Beko

Myčky značky Beko patří mezi spotřebiteli ke zvláště oblíbeným. Vynikají totiž řadou užitečných funkcí. Co nabízejí? A jaké funkce si zaslouží vaši pozornost?

Přečíst článek

Dokonalá pečínka, na kterou se sbíhají sliny? Jedině s Aeroperfect

Funkce Aeroperfect je novinkou značky Beko. Integrována je konkrétně v troubách této značky. K čemu tato technologie slouží? Pojďte to zjistit společně s námi.

Přečíst článek

Příjemnější vaření a rychlejší úklid? To chce digestoř!

Digestoř by měla být samozřejmou součástí každé moderní domácnosti. Proč a jak vybrat tu správnou? Pojďme se na to podívat.

Přečíst článek

Moderní pračky: jsou chytré a mají páru

Moderní pračky disponují celou řadou chytrých funkcí. Které jsou ty nejzajímavější a v čem vám usnadní život? Pojďme se na to společně podívat.

Přečíst článek

Samočistící trouby: Jak funguje katalýza, pyrolýza a co je EcoClean?

Samočisticí trouby se postarají o to, že už nebudete muset namáhavě drhnout připečené nečistoty. Jak to funguje? Co je katalýza a pyrolýza? A jak funguje EcoClean?

Přečíst článek

Každá pračka prádlo vypere: V čem se tedy liší a proč jsou ceny tak rozdílné?

Pračka vždy splní primární požadovanou funkci, tedy že vypere prádlo. Při nákupu nové pračky však můžete narazit na značné cenové rozdíly mezi jednotlivými modely. Proč a v čem se od sebe současné pračky vlastně liší? A proč jsou ceny praček tak rozdílné?

Přečíst článek

Candy Smart Touch – inteligentní spotřebiče ovládané mobilem

Sníte o domácnosti, ve které se nebudete muset s ničím namáhat a všechno se udělá „samo“? Moderní technologie pokročily ohromným skokem dopředu a dnes již můžete prakticky všechna svá zařízení a spotřebiče ve svém bytě či domě ovládat pomocí chytrého telefonu. Jak? Jak to funguje? A co všechno vám to přináší?

Přečíst článek

TOP 5 chytrých ledniček s moderními technologiemi

Moderní chytré ledničky disponují širokou škálou velmi zajímavých funkcí. Které to jsou? Podle čeho moderní lednice vybírat? A co všechno současné spotřebiče umí? To se dozvíte právě tady a teď. Pohodlně se usaďte, začínáme.

Přečíst článek

Mobilní klimatizace a ochlazovače: Pomohou vám přežít letní vedra

Zajistit si příjemné klima v domácnosti, v podnájmu nebo třeba v práci nemusí být vůbec složité. Pomůže s tím vhodná klimatizace. A navíc kvůli nastavení příjemného prostředí hned nemusíte zasahovat do stavby nebo vybavovat klimatizační jednotkou všechny místnosti. Jednoduše si můžete zpříjemnit pobyt pouze tam, kde právě jste, tedy třeba v obývacím pokoji nebo v ložnici. K tomu vám výborně poslouží mobilní klimatizace a ochlazovače. Který typ ale zvolit? Co všechno je u mobilní klimatizace klíčové? A jaké parametry sledovat?

Přečíst článek

SodaStream: Novinky a jak jej správně vybrat

SodaStream je praktickým domácím výrobníkem perlivé vody. Jak se zorientovat mezi jednotlivými sériemi? Jaké jsou aktuální žhavé novinky? A podle čeho si SodaStream správně vybrat do každé domácnosti? Začtěte se do následujících řádků a vše se dozvíte.

Přečíst článek

Sušička Beko s technologií HygieneShield odstraní až 99,9 % virů a bakterií

Nejnovější modely sušiček prádla Beko jsou vybavené moderní inovativní technologií HygieneShield. Už jste o této technologii slyšeli? Co všechno umí? V čem je tak unikátní? A pro koho je vhodná?

Přečíst článek

Chytrá vestavná trouba: Co všechno umí a proč je fajn ji mít?

Chytré vestavné trouby jsou šikovnými pomocníky do každé domácnosti. Kvalitní moderní vestavné trouby zajistí, že vaše pokrmy budou vždy rovnoměrně dokonale propečené a práce s troubou bude pro vás jedna radost. Co všechno taková vestavná trouba umí? Jaké funkce vám nabízí? A proč je fajn si jednu takovou troubu do své kuchyně pořídit?

Přečíst článek

TOP technologie moderních spotřebičů - 2. část - pečení, vaření, odsávání par, mytí nádobí

Moderní kuchyňské spotřebiče překypují chytrými technologiemi. Které vám významně usnadní život? Které vám ušetří spoustu času? A na které byste neměli nechat dopustit? Pojďme se na to společně podívat v našem druhém dílu, který věnujeme troubám, sporákům, odsavačům par a myčkám nádobí.

Přečíst článek

Pozor! Mění se energetické třídy domácích spotřebičů!

Energetická třída je pro spotřebitele u spotřebičů velmi důležitým ukazatelem. Od března 2021 však nastanou v tomto směru citelné změny. Na co by si spotřebitelé měli dát pozor a proč? Co všechno se změní? A jak vás to při výběru konkrétních spotřebičů ovlivní? Na to si odpovíme právě zde.

Přečíst článek

Moderní technologie sušiček prádla, které vám usnadní život

Moderní sušičky dnes nabízejí řadu zajímavých technologií, které oceníte každý den. Stávají se proto spotřebiči, které vám mohou významně usnadnit život. Čím?

Přečíst článek

Skvělý vánoční dárek pro domácí hospodyňku

Znáte ve svém okolí slečnu či dámu, která miluje pečení, vaření či jiné kuchtění? Pak máte o ideální dárek letos postaráno! Co takhle vsadit na novou troubu pod stromeček? No není to ten nejlepší dárek?! A aby nebyl doma nepořádek, jistě uvítá i myčku. Jak vybrat tu pravou?

Přečíst článek

Jaké parametry by měla splňovat správná sušička prádla?

Moderní sušička prádla je užitečným pomocníkem pro řadu domácností. Dokáže vám ušetřit hodiny času při věšení či žehlení prádla. Pokud ji proto ještě nemáte, zkuste o ní přemýšlet. Jak si vybrat tu správnou? Odpověď najdete právě zde.

Přečíst článek

Jak správně vybrat varnou desku?

Napadlo vás někdy, že ještě před sto lety neexistovaly varné desky tak, jak je známe dnes? Lidé vařili buď na plynovém sporáku nebo na kamnech. Doba se ovšem posunula a dnes už si kuchyň bez varné desky nedovedeme představit. Je to pro nás naprostý základ. Jak ovšem správně vybrat tento spotřebič a na co byste si měli dát pozor?

Přečíst článek

Myčky BEKO: Dokonalý pomocník do každé domácnosti

Dokázali byste si představit život bez myčky nádobí? Nekonečné hodiny trávit u dřezu a drhnout, drhnout a drhnout? My tedy ne! Pokud zatím nejste vlastníkem tohoto skvělého pomocníka, začtěte se do následujících řádků. Není to totiž jen vychytávka moderní doby, je to pomocník, který šetří drahocenný čas a energie. Dokonce už ani prostor v kuchyni není výmluvou pro to, že myčku nemůžete mít. Existují totiž stolní myčky, které nezaberou prakticky žádné místo. Přijměte proto pozvání do světa lesklých skleniček a talířů a objevte kouzlo myček značky BEKO.

Přečíst článek

Doporučené ze všech