Akční kampaně našeho e-shopu DobreElektro.cz
212 243 722
Po - Pá 9:00 - 17:00

Články o bílé elektronice

5 tipů, jak správně vybrat ledničku

Stojíte před výběrem nové lednice do své kuchyně? Nevíte, na co se při výběru zaměřit? V následujících řádcích se společně podíváme na praktické tipy a postupy, jak si pořídit perfektní ledničku, která bude splňovat všechny vaše požadavky. Je důležité si uvědomit, že lednička není pouze o vzhledu a rozměrech, ale také o celé řadě dalších důležitých vlastností.

Přečíst článek

Kombinované lednice Amica: Bez námrazy, bez odmrazování a s dlouhou životností!

Jsou mezi spotřebiteli jednoznačně nejvíce populárním řešením. Kombinované chladničky. Nejen chlazení, ale i mrazení - ideální kombinace do jakékoliv domácnosti. Jenže, není chladnička jako chladnička. Který model byste si měli vybrat? Jaká kombinovaná lednice značky Amica stojí za vaši pozornost?

Přečíst článek

Odhoďte houbičku: Myjte nádobí jako profesionál s myčkami Beko

Myčky nádobí jsou neocenitelnými pomocníky. V každé domácnosti dokáží výrazně usnadnit život. Jejich používání šetří čas, námahu, ale i energie. Čím vším moderní spotřebiče vynikají? Vzali jsme si na mušku myčky značky BEKO.

Přečíst článek

Nedělejte práci za sušičku: Od teď řeší prádlo sušička Beko

Sušičky prádla představují vynikajícího pomocníka do každé domácnosti. Proč se vyplatí a kterou z nich byste si měli pořídit? Pojďte se inspirovat do tohoto článku.

Přečíst článek

Luxusní vestavné spotřebiče Haier na Vánoce – od vaření k zážitku

Vánoce se blíží a tak řada lidí už nyní shání inspiraci pro obdarování svých bližních. Patříte mezi ně? Pak jste tady naprosto správně! Čím můžete obdarovat své nejbližší? A co zaručeně vyčaruje vašim bližním úsměv na tváři?

Přečíst článek

Tip na vánoční dárek: REMOSKA

Remosku si budou velice dobře pamatovat asi spíše starší ročníky. Mladší generace ji mohla zažít u rodičů nebo prarodičů. Klasický kuchyňský pomocník ale nyní zažívá svou renesanci. Proč potřebujete právě remosku? Proč je naprosto nepostradatelná? A díky čemu bude letos hitem Vánoc?

Přečíst článek

Hrnečky připravit za tři... dva... jedna! Čajová sezóna startuje!

S nastupujícím podzimem pro mnoho z nás začíná ta pravá čajová sezóna. Jak vybrat ten nejlepší čaj? Čím obdarovat své nejmilovanější? Po jakých čajových specialitách sáhnout? A co najdete v nabídce DobréElektro.cz? Pojďme se na toto všechno podívat. Právě tady a teď.

Přečíst článek

Pračka, která má páru - To je technologie SteamCure Beko

Pračky Beko jsou vybaveny celou řadou inovativních funkcí. Jednou z nich je i SteamCure. K čemu slouží a jaké výhody nabízí? Jak funguje? A proč už nikdy žádnou jinou funkci chtít nebudete?

Přečíst článek

Vinotéky: Jak na ideální podmínky ke skladování vína?

Milujete víno? Rádi si otevřete lahvinku vína při večerním sledování seriálu nebo filmu? Nedokážete si bez vína představit žádnou oslavu ani party? Správná teplota je pro skladování vína zcela klíčová. Udržet víno v optimální teplotě vám pomůže vinotéka. Jaká? Po jaké sáhnout? A jakou můžete mít přímo u sebe doma?

Přečíst článek

Varné desky BEKO: Umí víc než uvařit

Současné moderní varné desky jsou přístroji, které umí mnohem více než jen připravit jídlo. Disponují totiž celou řadou užitečných funkcí. Jaké nejzajímavější prvky najdete v segmentu značky Beko? Pojďme se na to společně podívat!

Přečíst článek

Na zahradě jako v Karibiku aneb proč si pořídit vlastní zahradní bazén

Vlastní zahradní bazén může být skvělým doplňkem na vaší zahradě. Užijí si v něm malí i velcí. A letošní léto si konečně pořádně vychutnáte. Proč se vyplatí si jej pořídit? Proč byste si měli ještě dnes objednat svůj zahradní bazén? A jak si jej správně vybrat?

Přečíst článek

15 skvělých vychytávek pro všechny zahrádkáře. Tyhle musíte mít!

Žádný zahradník se neobejde bez některých užitečných vychytávek. Co by vám zaručeně ve vaší výbavě nemělo chybět? Na jakých 15 skvělých zahradních vychytávek se doporučujeme podívat? Pojďme si je společně představit.

Přečíst článek

Lednice BEKO: Sklízejte čerstvou zeleninu a ovoce z lednice díky technologii HarvestFresh

Čerstvá zelenina i ovoce jsou skvělým zdrojem vitamínů. Měli bychom se tak snažit je konzumovat co nejčastěji. Ovšem udržovat tyto potraviny čerstvé není vůbec jednoduché. V čem vám pomůže lednice BEKO s technologií HarvestFresh? U nás to zjistíte.

Přečíst článek

Zahradní trampolíny: Pořiďte si netradiční zábavu na svou zahradu nebo terasu

Chcete si zpříjemnit pobyt na zahradě? Pořiďte si trampolínu! Je lehce instalovatelná a jistě ji hojně využijete. Skákání na trampolíně milují hlavně děti. A můžete si zkoušet různé triky a přemety.

Přečíst článek

Příjemnější vaření a rychlejší úklid? To chce digestoř!

Digestoř by měla být samozřejmou součástí každé moderní domácnosti. Proč a jak vybrat tu správnou? Pojďme se na to podívat.

Přečíst článek

Moderní pračky: jsou chytré a mají páru

Moderní pračky disponují celou řadou chytrých funkcí. Které jsou ty nejzajímavější a v čem vám usnadní život? Pojďme se na to společně podívat.

Přečíst článek

Samočistící trouby: Jak funguje katalýza, pyrolýza a co je EcoClean?

Samočisticí trouby se postarají o to, že už nebudete muset namáhavě drhnout připečené nečistoty. Jak to funguje? Co je katalýza a pyrolýza? A jak funguje EcoClean?

Přečíst článek

Kupujete myčku nádobí? Zodpovíme, zda je lepší vestavná nebo volně stojící

Myčka nádobí může být užitečným pomocníkem ve vaší domácnosti. Přece jen vám ušetří spoustu času a energie při mytí nádobí. Tento čas můžete věnovat své rodině, přátelům nebo koníčkům. Komu se tedy myčka nádobí vyplatí a proč? A má smysl si pořídit vestavnou nebo volně stojící? Pojďme se na to společně podívat.

Přečíst článek

Vánoce se blíží, máte už vybraný vhodný dárek pro své blízké?

Pečení cukroví, pečlivý úklid celého bytu a shánění dárků pro rodinu i přátele. Předvánoční čas je často spíše než oním klidným obdobím, těšením se na Ježíška a rozjímáním dobou, která je ve znamení shonu a stresu. A nechceme vás děsit, ale do Vánoc už moc nezbývá. Máte už proto vybraný vhodný dárek pro své blízké? Poradíme vám, co zaručeně udělá radost každému, a to i tomu, který říká, že nic nepotřebuje.

Přečíst článek

10 důvodů, proč budou sušičky prádla na Vánoce nejprodávanějším spotřebičem

Vánoce jsou svátky klidu, míru a radosti z času stráveného společně s rodinou. Často tomu ale předchází období horečného přemýšlení o vhodných dárcích pro naše blízké. Nakonec se většinou rozhodujeme tak, abychom dárkem tomu druhému udělali radost, ale také mu jeho prostřednictvím přinesli užitek. A právě letos budou žebříčkům prodejů opět vévodit elektrické spotřebiče. A lze si tipnout, že prim mezi nimi budou hrát sušičky prádla. Zde je 10 důvodů, proč tomu tak bude.

Přečíst článek

SodaStream: Novinky a jak jej správně vybrat

SodaStream je praktickým domácím výrobníkem perlivé vody. Jak se zorientovat mezi jednotlivými sériemi? Jaké jsou aktuální žhavé novinky? A podle čeho si SodaStream správně vybrat do každé domácnosti? Začtěte se do následujících řádků a vše se dozvíte.

Přečíst článek

Chytrá vestavná trouba: Co všechno umí a proč je fajn ji mít?

Chytré vestavné trouby jsou šikovnými pomocníky do každé domácnosti. Kvalitní moderní vestavné trouby zajistí, že vaše pokrmy budou vždy rovnoměrně dokonale propečené a práce s troubou bude pro vás jedna radost. Co všechno taková vestavná trouba umí? Jaké funkce vám nabízí? A proč je fajn si jednu takovou troubu do své kuchyně pořídit?

Přečíst článek

TOP technologie moderních spotřebičů - 1. část - praní, sušení a chlazení

Současné moderní spotřebiče nabízejí řadu chytrých technologií, které vám mohou významně usnadnit život. Které to jsou? Pojďme se na to společně podívat v našem prvním dílu, který věnujeme pračkám, sušičkám a ledničkám.

Přečíst článek

Moderní technologie sušiček prádla, které vám usnadní život

Moderní sušičky dnes nabízejí řadu zajímavých technologií, které oceníte každý den. Stávají se proto spotřebiči, které vám mohou významně usnadnit život. Čím?

Přečíst článek

Pečujte o své oblečení při každém sušení

Stalo se vám někdy, že se do várky oblečení připletl kousek, který jste mohli po vysušení v sušičce rovnou vyhodit? Třeba svetr, který se vytahal, nebo jemná halenka, která se srazila. A aby toho nebylo málo, většinou se jedná o nejoblíbenější kousek. Určitě to zažil každý. Ale co kdybyste měli sušičku, u které to bude jedno? Do které byste mohli dát cokoliv a nikdy by se s daným kouskem nic nestalo?

Přečíst článek

BEKO Pet program: Šetrná péče o vaše prádlo

Domácí mazlíčci jsou naše radost. Zlepšují nám náladu, uklidňují duši, vytváří volnočasový program. Jsou součástí naší rodiny. Pokud nějakého takového domácího mazlíka máte, určitě víte, že spolu s radostmi přináší i trochu více práce. Péčí o vaše zvířátko počínaje a péčí o vaše oblečení konče. Snad totiž každé chlupaté zvíře na světě jednou za čas líná. To potom je oblečení samý chlup. Jak se šetrně, ale zároveň účinně zbavit těchto nežádoucích „doplňků”? To vám prozradíme v tomto článku.

Přečíst článek

Jak správně vybrat varnou desku?

Napadlo vás někdy, že ještě před sto lety neexistovaly varné desky tak, jak je známe dnes? Lidé vařili buď na plynovém sporáku nebo na kamnech. Doba se ovšem posunula a dnes už si kuchyň bez varné desky nedovedeme představit. Je to pro nás naprostý základ. Jak ovšem správně vybrat tento spotřebič a na co byste si měli dát pozor?

Přečíst článek

Myčky BEKO: Dokonalý pomocník do každé domácnosti

Dokázali byste si představit život bez myčky nádobí? Nekonečné hodiny trávit u dřezu a drhnout, drhnout a drhnout? My tedy ne! Pokud zatím nejste vlastníkem tohoto skvělého pomocníka, začtěte se do následujících řádků. Není to totiž jen vychytávka moderní doby, je to pomocník, který šetří drahocenný čas a energie. Dokonce už ani prostor v kuchyni není výmluvou pro to, že myčku nemůžete mít. Existují totiž stolní myčky, které nezaberou prakticky žádné místo. Přijměte proto pozvání do světa lesklých skleniček a talířů a objevte kouzlo myček značky BEKO.

Přečíst článek

Doporučené ze všech